Menu (English version)
**** versione inglese ****
Our wine cellar is equipped with red, pink, white, sparkling Italian wine producers of the most selected.
Some of our specialties, from aperitif to dessert ........
PRE DINNER DRINKS
Aperol Spritz: Aperol, Soda, Prosecco - Negroni: Gin, Campari, Martini Rosso
Americano: Martini Rosso, Bitter Campari, Soda - Martini Orange: Martini Rosso, Succo d’arancia
Gin Tonic: Gin, Acqua Tonica - Caipirinha: Cachaça, Lime, Zucchero di Canna
Martini Bianco – Martini Rosso – Dry Vodka -Prosecco Spumante
Mojito
ANTIPASTI – Appetizers
Antipasto Misto con Gnocco Fritto e Tagliere Mix
Italian mix Gourmet
Carpaccio di Filetto di Manzo con Rucola e Grana
Raw Beef Thin Slices with Rocket Salad and Grana Cheese
Caprese con Mozzarella di Bufala,Pomodoro e Basilico
Mozzarella Bufala, Tomato and Basilic
Misto Formaggi
Selection of Cheeses
PRIMI PIATTI - First Courses ( Pasta )
Ravioli alla Fonduta Valdostana e Tartufo
Ravioli with Valle D’aosta Cheeses Fondue and Truffle
Ravioli del Cacciatore con Ragù di Cinghiale e Pecorino
Ravioli with Wild Board Ragù and Pecorino Cheese
Tagliatelle Cacio Pepe Schiacciato e Guanciale Croccante
Noodles with Cacio Cheese, Crispy Bacon and Black Pepper
Spaghetti alla Carbonara
Spaghetti with Eggs and Fried Bacon
Spaghetti alla Bolognesecon Ragù di Filetto
Spaghetti with Fillet Beef Ragù
Risotto alla Milanese
Saffron Risotto
La Cucina Consiglia KitchenRecommends
PRIMI PIATTI - First Courses ( Pasta )
Ravioli alla Fonduta Valdostana e Tartufo
Ravioli with Valle D’aosta Cheeses Fondue and Trufle
Fettuccine di Pasta Fresca Cacio, Pepe Schiacciato e Guanciale Croccante
Home pasta Noodles with Cacio Cheese, Crispy Bacon and Black Pepper
Tagliolini Tenerife ( capesante, gamberi e pomodorini)
Pasta Noodles with Cockles, Shrimps and Tomato)
SECONDI PIATTI – Main Courses
Filetto alla Parmigiana (Filetto con su letto di caponata di Melanzane con Fonduta di Parmigiano)
Beef Fillet Steak with Cherry Tomatoes, Eggplants and Onions with Parmesan Cheese Fondue
Costata T-Bone “Fiorentina” alla Griglia con Patatine, Rucola e Pomodori
Grilled Costata T-Bone Steak with French Fried Potatoes, Rocket Salad and Tomatoes
Costolette d’Agnello in Salsa Barbaque con Caponata di Melanzane e Patate
Lamb Ribs on Barbaque Sauce with French Fries and Vegetable
SECONDI PIATTI – Main Courses
Filetto Argentino alla Griglia con Patatine, Rucola e Pomodori
Argentine Grilled Fillet Steak with French Fried Potatoes, Rocket Salad and Tomatoes
Tagliata Toscana di Filetto con Funghi Porcini, Patate e Rucola
Fillet Beef Slices with Porcini Mushrooms, French Fried Potatoes and Rocket Salad
Ossobuco con Polenta o con Risotto alla Milanese
Veal Shank Braised served with hominy grits or with Milanese Risotto
Scaloppine ai Funghi Porcini con Patate e Insalata di Rucola
Scaloppine with Porcini Mushrooms Potatoes, Rocket Salad
Tonno Rosso alla Griglia con Patate, Rucola e Pomodori
Grilled Red Tuna-Fish with French Fried Potatoes, Rocket Salad and Tomatoes
Tutti i secondi sono compresi di contorno – Besides are included in all the main courses
A piacere anche con Verdure – To taste with vegetables
DESSERTS
Tiramisù della Casa
Home Made Tiramisù
Soufflè al Cioccolato “Black”
Black Chocolate Soufflè ( Soft Small Chocolate Cake filled with hot chocolate )
Soufflè al Cioccolato Bianco
White Chocolate Soufflè ( Soft Small White Chocolate Cake filled with hot chocolate )
Panna Cotta
Cream Caramel
Profiteroles Bianco
Chantilly Bignes covered with chocolate cream
Macedonia di Frutta Fresca
Fresh Fruit Salad